hohes C és a fenntarthatóság

VITAMINDÚS NARANCSOK FENNTARTHATÓ FORRÁSBÓL

Narancslé a következő generációk jövőjéért.

A kezdetek óta minden újabb doboz gyümölcslé gyártásával az a célunk, hogy minőségi módon járuljunk hozzá a hohes C fogyasztók C-vitamin-pótlásához és kiegyensúlyozott életmódjához. A jelen igényei mellett azonban fontos, hogy szem előtt tartsuk az utánunk következő generációk jövőjét is. Ennek érdekében a hohes C Classic Narancs-Acerola, Classic Narancs-Acerola Gyümölcshússal és Mild Narancs-Acerola termékeinket fenntartható forrásból származó narancs felhasználásával készítjük.

NAP ÉRLELTE, FENNTARTHATÓAN TERMESZTETT NARANCS EGYENESEN BRAZÍLIÁBÓL

A fenntartható gazdálkodás azt jelenti, hogy az így nevelt gyümölcsnek nem csupán a minősége kiváló: a termelése közben a környezet is kisebb terhelésnek van kitéve, így a későbbiekben is alkalmas marad a gazdálkodásra, az ültetvényen dolgozók pedig kedvezőbb körülmények között végezhetik a munkájukat.

A hohes C Classic családjának narancsleveihez felhasznált narancs Brazília napsütéses, fenntartható gazdaságaiból származik. Alapanyagainkat az ún. anyagmérlegen alapuló módszer szerint állítjuk össze, tehát a fenntartható gazdaságokból származó narancs összekeverésre kerül a hagyományos módon termesztett naranccsal, és az így létrejövő gyümölcsmixet használjuk fel tanúsítvánnyal ellátott Classic termékek esetében. Ennek oka a folyamat egyszerűsítése, amely segíti a termelőket a fenntartható termesztésre való átállásban.

hohes C

FSA tanúsítvánnyal rendelkezünk

2019-ben csatlakoztunk a Sustainable Trade Initiative (IDH; Kezdeményezés a Fenntartható Kereskedelemért) Sustainable Juice Covenant (SJC; Szövetség a Fenntartható Gyümölcsléért) nevű programjához. A folyamat részeként olyan gyümölcstermesztő gazdaságokkal állunk partneri kapcsolatban, amelyek a Sustainable Agriculture Initiative Platform (SAI Platform; Kezdeményezés a Fenntartható Mezőgazdaságért Platform) által létrehozott Farm Sustainability Assesment (FSA) értékelési rendszerében bronz fokozatú tanúsítvánnyal rendelkeznek.