Rólunk

A gondoskodás jót tesz, neki is, neked is!

Első a narancslevek között:

Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.

100% gyümölcs és természetes c-vitamin

A hohes C gyümölcslevek mindegyike annyi természetes C-vitamint tartalmaz, hogy már egy pohár fedezi a felnőttek számára napi ajánlott C-vitamin mennyiséget. A napi ajánlott beviteli mennyiség felnőttek számára ugyanis 80 mg, amely bármely 2,5 dl hohes C gyümölcslében megtalálható.

A hohes C minden cseppjében természetes, ugyanis a hohes C gyümölcslevek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, sem tartósítószert, sem más mesterséges anyagot.

A narancstól a magnéziumig

hohes C kezdetben a sima és gyümölcshúsos Narancs, valamint a Multivitamin ízekkel vált népszerűvé, majd 1998-ban a Kalciumos narancs és az Alma-acerola termékekkel bővült a kínálat.

A hohes C 2002-ben bevezette a Reggeli juice gyümölcslevet, amely a gyümölcsök mellett sárgarépát, valamint a C-vitaminon kívül A- és E-vitamint is tartalmazott. A termék ma már nem elérhető, helyét új ízek vették át.

A hohes C Mild termékcsalád 2004-ben került bevezetésre Mild Narancs, Mild Multivitamin és Mild Pink-grapefruit ízekben, valamint ezzel egy időben az Alma-acerola is mild ízre váltott. A ma is népszerű lágy ízű gyümölcslevek természetes módon alacsony savtartalmú gyümölcsökből készülnek, így nem okoznak gyomorégést, tehát fogyasztásuk ajánlható azok számára is, akiknek érzékeny a gyomruk.

2006 során két üdítően friss ízzel, a Red multivitamin és az Ananász-acerola gyümölcslevekkel bővült a választék, amelyek közül ma már csak az előbbi kapható.

A 2013-ban bevezetett hohes C PLUS termékek a természetes C-Vitamin mellett ásványi anyagokat (kalciumot, magnéziumot), valamint élelmi rostokat tartalmaznak. A magnézium pótlásáról az új hohes C PLUS Narancs-Alma-Szőlő-Zöldcitrom gyümölcslé gondoskodik, míg a hohes C PLUS Antioxidáns a sejtek ellenálló képességének őre.

2017-ben termékeink új csomagolásba kerültek. Ezzel együtt bevezetésre került a PLUS termékcsalád tagjaként a Vas Alma-Gránátalma-Málna új íz, melyből már egy pohár (2,5 dl) fedezi a napi vasbevitel közel felét! Valamint a hohes C PLUS D-vitamin, amely az ajánlott napi D-vitamin szükséglet 45%-át fedezi.

A Plus portfóliónkat 3 további ízzel is bővítettük az elmúlt években. A 100%-os gyümölcstartalmú Plus Immunerőt a hohes C-től megszokott magas C-vitamin-tartalom mellett cinkkel gazdagítottuk. Izgalmas vegyes ízét az alma, az egzotikus guava és a fekete répa, valamint pink grapefruit kombinációja adja. A 100%-os gyümölcstartalmú Szívbarát a C-vitamin mellett káliumot és magnéziumot is tartalmaz, amelyek segítenek a szív egészségének megőrzésében. Különleges ízét az alma, berkenye és fekete répa keveréke adja.A 100%-os gyümölcstartalmú Plus Fókuszt pedig a C-vitamin mellett vassal és B12 vitaminokkal egészítettük ki, melyek jó hatással vannak a mindennapi koncentráció képesség megőrzésére. Finom ízét az alma, őszibarack és kajszibarack triója adja.

2020 májusától 4 hűtött újdonság is megtalálható termékpalettánkon. Különlegességük, hogy az alapanyagul szolgáló gyümölcsökből direkt préseléssel nyerik ki a levüket. Az így készült gyümölcslevek íze még teltebb és nagyon közel áll a gyümölcsök természetes ízeihez. Annak érdekében, hogy mindig a teljes gyümölcsélményt élvezhesd, ezen termékeinket hűtőben, 2-10 °C közötti hőmérsékleten ajánlott tárolni – az üzletekben keresd a hűtőpultnál! Ahogy azt a hohes C esetében már természetes, 2,5 dl-nyi, tehát kb. egy pohárnyi mennyiség bármelyik termékünkből fedezi a felnőttek számára ajánlott napi C- vitamin-bevitelt – nincs ez másként újdonságaink esetében sem. Hűtött termékeinket 0,75 l-es palackos kiszerelésben, 4-féle ízvariációban találhatod meg: gyümölcshúsos narancs, narancs-mangó, immun (alma-narancs-yuzu) és antiox (alma-pirosszőlő-ribizli).

2023 áprilisától pedig a 100%-os gyümölcsleveink mellett megtalálod a hohes C vitaminvízeket is, 3 féle ízváltozatban (Immun, Energy, Antiox). Természetes ásványvíz alapú szénsavas üdítőitalainkból már napi 1 palack (750ml) fedezi a felnőttek számára napi ajánlott C-vitamin mennyiséget, emellett sok más értékes vitamint és nyomelemet tartalmaz, 0% hozzáadott cukorral és alacsony kalóriatartalommal.